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As of   
 

Name of Condominium Association 

 
 

Q: What are my voting rights in the condominium association? 
A: Owner or Owners of a single Residential Unit, shall collectively be entitled to one (1) vote. Votes May be cast in 

person or by proxy. (See EXHIBIT "D") By-Laws of Drexel Park section 3.5 Voting, for additional information. 

 
 

Q: What restrictions exist in the condominium documents on my right to use my unit? 
A: Each Declaration contains restrictions and address the following: (17.1) Occupancy. Only Approved occupants may 

reside in the home. No more than two (2) persons for each bedroom in a Unit. (17.3) Pets; No more than (2) 
household pets in a unit. Limited to (1) domestic dog or (2) domestic cats, or (2) caged birds, or (1) fish tank not to 
exceed (55) gallons, (17.4) Alterations; No unit owner shall cause or allow improvements or changes without 
obtaining prior written consent of the Association. (17.6) Nuisances; No nuisance (as defined by the Association). 
(17.7) Improper Use. 

 
 
Q: What restrictions exist in the condominium document on the leasing of my unit? 
A: (17.8) Leases; No portion of a Residential Unit (other than an entire Residential Unit) may be rented. The 

Association must approve all lease applications and leases. Owner is prohibited from leasing a unit for more than 
three (3) separate terms within a one (1) year period for a term of from ninety (90) days to twelve (12) months. 
“Schedule A” in the Bylaws of the Association’s Rules & Regulations provide additional specific information 
regarding the leasing of units 

 

Q: How much are my assessments to the condominium association for my unit type and when are they 
due? 

A: The Associations annual budget determines quarterly maintenance assessments for all units within a 
condominium and are assessed the same amount regardless of unit size or structure. The annual budget is posted 
on the Associations website. Assessments for the year“2022" are $4,400.00 payable quarterly and due on the 
first day of each quarter. 

 

Q: Do I have to be a member in any other association? If so, what is the name of the association and 
what are my voting rights in this association?  Also, how much are my assessments? 

A: No and None 

 
 
 

Q: Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used facilities? If so, how 
much am I obligated to pay annually? 

A: No and None 

 
 
 

Q: Is the condominium association or other mandatory membership association involved in any court 
cases in which it may face liability in excess of $100,000? If so, identify each such case. 

A: Not to my knowledge. 

 
 
 

Note: THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY IN NATURE. A PROSPECTIVE 
PURCHASER SHOULD REFER TO ALL REFERENCES, EXHIBITS HERETO, THE SALES 
CONTRACT, AND THE CONDOMINIUM DOCUMENTS. 


